AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hastalıkların son bulacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Kahve falında her tarafı deniz görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafın yandığını görmek parasının ve makamının artacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında her tarafta su görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafı beyaz görmek iş ve mekan değiştireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir