AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla zirveye çıkmak

Kahve falında arabayla zirveye çıkmak

Kahve falında arabayla zirveye çıkmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla zirveye çıkmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında arabayla zirveye çıkmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlığının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında dağ zirvesi görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize inanılır.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında zirveye yükselmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini dağın zirvesinde görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir