AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva yoğurmak

Kahve falında helva yoğurmak

Kahve falında helva yoğurmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayatının iyileşeceğine, bereketli günler geçirileceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Kahve falında helva yoğurmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermeniz veya harekete geçmeniz durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında helva yoğurmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işarettir.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, düşmanların barışacağına yorulur.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak çok sıkıntı çekeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur yoğurmak fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir