AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, maddi yükünün artacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bulgurlu köfte yoğurmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur köftesi yoğurmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimekli köfte yoğurmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çiğ köfte yoğurmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak çekilen zahmetin çoğalacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur yoğurmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir