AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye eldiven almak

Kahve falında hediye eldiven almak

Kahve falında hediye eldiven almak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, güçlükle elde edilecek başarı, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında hediye eldiven almak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında hediye eldiven almak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında eldiven hediye almak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kışlık eldiven görmek endişe veren durumların düzeleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yeni eldiven görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bere ve eldiven görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, gerçek mutluluğu tadacağına işarettir.

Kahve falında eski eldiven görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında elinde eldiven görmek kalp kırıklığına neden olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir