AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışlık eldiven görmek

Kahve falında kışlık eldiven görmek

Kahve falında kışlık eldiven görmek yeni girişimlerde bulunacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kışlık eldiven gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında kışlık eldiven görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulur.

Kahve falında kışlık mont görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kışlık kıyafetler görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında kış hurması görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kışlık şapka görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında kış ayında kiraz görmek zenginliğinin süreceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kışlık ayakkabı görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaz ve kış görmek büyük başarılar elde edeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir