AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla ezmek

Kahve falında arabayla ezmek

Kahve falında arabayla ezmek hileye, fesada bulaşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla ezmek gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla birini ezmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini arabayla ezmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla birine ezmek amacına ulaşmayı başaracağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla yılan ezmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında araba sürerken birini ezmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla bebek ezmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir