AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye bilgisayar almak

Kahve falında hediye bilgisayar almak

Kahve falında hediye bilgisayar almak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında hediye bilgisayar almak gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında bilgisayar hediye almak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, şansızlığın kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye bilgisayar almak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayara bakmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayar kurmak işlerinin gerileyeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar dükkanı görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar temizlemek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar parçası görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, sağlık içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski bilgisayar görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir