AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar dükkanı görmek

Kahve falında bilgisayar dükkanı görmek

Kahve falında bilgisayar dükkanı görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, başarılarının devamının geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar dükkanı gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Kahve falında bilgisayar dükkanı görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kinin ve nefretin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar virüsü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar hediye almak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar çantası görmek kazancının epey düşeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar kaybetmek yeni kararlar alınacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayarlar görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayar değiştirmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar oynamak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir