AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar kurmak

Kahve falında bilgisayar kurmak

Kahve falında bilgisayar kurmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında bilgisayar kurmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kömür sobası kurmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük sofra kurmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin kurmak bazı ortaklıklar kuracağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ev kurmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında plan kurmak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iftar sofrası kurmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir