AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayara bakmak

Kahve falında bilgisayara bakmak

Kahve falında bilgisayara bakmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, maddi anlamda feraha ermeye, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayara bakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bilgisayara bakmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, işlerin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında hediye bilgisayar almak hastalanacağına, üzüleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayarda konuşmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, saadete ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayar programı görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar satın almak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar satmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bilgisayar bozulması görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir