AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bilgisayar görmek

Kahve falında eski bilgisayar görmek

Kahve falında eski bilgisayar görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bilgisayar gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Kahve falında eski bilgisayar görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarın içine girmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında bilgisayarın bozulduğunu görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda konuşmak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayar kamerası görmek kişinin fena halde yanılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık bilgisayar görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarı görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir