AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar parçası görmek

Kahve falında bilgisayar parçası görmek

Kahve falında bilgisayar parçası görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar parçası gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında bilgisayar parçası görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayarın kırıldığını görmek kırılan kalbin onarılacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar oynadığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayara girmek gönlünce bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bilgisayar görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayar masası görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar yıkamak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir