AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar temizlemek

Kahve falında bilgisayar temizlemek

Kahve falında bilgisayar temizlemek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayar temizlemek gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bilgisayar temizlemek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni bilgisayar almak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayarda fotoğraf görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, mal ve mülk sahibi olmaya alamet eder.

Kahve falında eski bilgisayar görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayar klavyesi görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayarı görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında birinden bilgisayar almak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir