AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye beklemek

Kahve falında hediye beklemek

Kahve falında hediye beklemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye beklemek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında hediye beklemek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze beklemek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafir beklemek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek beklemek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden haber beklemek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, gelirin tükeneceğine delalettir.

Kahve falında durakta beklediğini görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında iftarı beklemek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek beklemek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, iş hayatında başarılı olmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir