AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek beklemek

Kahve falında yemek beklemek

Kahve falında yemek beklemek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek beklemek gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında yemek sırasında beklemek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yemek beklemek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada yemek beklemek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, ayıplanacağına alamet eder.

Kahve falında ezanı beklemek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs beklediğini görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, rızkının çeşitleneceğine delalettir.

Kahve falında hediye beklemek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında birinin ölümünü beklemek borç ödemeye, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tren beklediğini görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir