AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini beyaz başörtüyle görmek

Kahve falında kendini beyaz başörtüyle görmek

Kahve falında kendini beyaz başörtüyle görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini beyaz başörtüyle gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz başörtü takmak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz başörtülü kadın görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini beyaz başörtüyle görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine işaret eder.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi başörtü örtmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işarettir.

Kahve falında başörtülü bir kadın görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir