AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir valiz para görmek

Kahve falında bir valiz para görmek

Kahve falında bir valiz para görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında bir valiz para gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir valiz dolusu para görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında valizde para görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir valiz kağıt para görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında bir valiz para görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında valiz dolusu para görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet eder.

Kahve falında valizin içinde para görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valizle para görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında valiz içinde para görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir