AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu valiz görmek

Kahve falında dolu valiz görmek

Kahve falında dolu valiz görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dolu valiz gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Kahve falında çamaşır dolu valiz görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dolu valiz görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi dolu valiz görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Kahve falında elbise dolu valiz görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazır valiz görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz taşıdığını görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde valiz görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir