AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan postu görmek

Kahve falında hayvan postu görmek

Kahve falında hayvan postu görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, mevki kazanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan postu gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Kahve falında hayvan postu görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında koç postu görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında post görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında aslan postu görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında koyun postu yıkamak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında kedi postu görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında domuz postu görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir