Kahve falında hayvan memesi görmek

Kahve falında hayvan memesi görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan memesi gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında hayvan memesi görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında memeden görmek canının kıymetini bileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memede beze görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek memesi görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işarettir.

Kahve falında birinin memesini sıkmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memesinden süt emzirmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir