AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tepeye çıkmak

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Kahve falında yeşil bir tepeye çıkmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına inanılır.

Kahve falında tepe çıkmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı tepeye çıkmak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina tepesine çıkmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir