AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda yara görmek

Kahve falında bacaklarda yara görmek

Kahve falında bacaklarda yara görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarda yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında bacakta yara görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında bacaktan yaralandığını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta açık yara görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının yaralandığını görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bacak yara görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarını yara görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir