AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta vurulmak

Kahve falında bacakta vurulmak

Kahve falında bacakta vurulmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kısmetlerinden olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta vurulmak gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Kahve falında birinin bacağından vurulduğunu görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ bacağından vurulduğunu görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından vurulduğunu görmek alım gücünün artmasına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, mirasa işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir