AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan yaralandığını görmek

Kahve falında bacaktan yaralandığını görmek

Kahve falında bacaktan yaralandığını görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaktan yaralandığını gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Kahve falında sol bacakta yara görmek tamamen içine kapanacağına, planların tutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağının yara olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktan yaralanmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarında yara görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta yara izi görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında bacakta açık yara görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarını yara görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir