AnaSayfa / Genel / Kahve falında su havuzu görmek

Kahve falında su havuzu görmek

Kahve falında su havuzu görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında su havuzu gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işarettir.

Kahve falında su dolu havuza düşmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuza girmek işlere nazar değeceğine, prestij kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük su havuzları görmek her açıdan farklılıklar olacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su olmayan havuz görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında havuz dolusu su görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir