AnaSayfa / Genel / Kahve falında çokça çiş yapmak

Kahve falında çokça çiş yapmak

Kahve falında çokça çiş yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, imkanlarının artacağına inanılır.

Kahve falında çokça çiş yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında çokça çiş yapmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına alamet eder.

Kahve falında çokça idrar yapmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında çokça yılan görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çokça altın bulmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çokça sinek görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çokça yemek yemek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında çokça köpek görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında çokça karınca görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir