AnaSayfa / Genel / Kahve falında havluyla görmek

Kahve falında havluyla görmek

Kahve falında havluyla görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havluyla gördüyseniz:

  • Heyecanlı yaklaşımlarınız pek çok konunun yoluna girmesini sağlayabilir.

Kahve falında işlenmiş havlu görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu kenarı görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü havlu görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli havlu görmek canın sıkılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında havlu vermek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz havlu görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz havlu yıkamak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden havlu almak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir