AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlenmiş havlu görmek

Kahve falında işlenmiş havlu görmek

Kahve falında işlenmiş havlu görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kazançlı adımlar atılacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işlenmiş havlu gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Kahve falında işlenmiş havlu görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında hamam havlusu görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havlu vermek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havlu hediye vermek gelir kaynaklarının kuruyacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında baş havlusu görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına tabir olunur.

Kahve falında havluyla gezmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu havlu görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini beyaz havluya sarılı görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir