AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü havlu görmek

Kahve falında süslü havlu görmek

Kahve falında süslü havlu görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, işlerin yoluna sokulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü havlu gördüyseniz:

  • Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor.

Kahve falında süslü havlu görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında süslü fare görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında süslü sandalye görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü giymek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında süslü kedi görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işarettir.

Kahve falında süslü yorgan görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü çanta görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü masa görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yaşam refahının düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir