AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu vermek

Kahve falında havlu vermek

Kahve falında havlu vermek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yeni kapılar açılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında havlu vermek gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Kahve falında yeşil banyo havlusu görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işarettir.

Kahve falında havluya sarılı olmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında plaj havlusu görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havlu görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyo havlusuna sarılı görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni havlu görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havlu kenarı görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden havlu almak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir