AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu kenarı görmek

Kahve falında havlu kenarı görmek

Kahve falında havlu kenarı görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında havlu kenarı gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Kahve falında havlu kenarı oyası görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havlu kenarı görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu kenarı örmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, maddi varlığının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni beyaz havlu görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havlu işlemek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında havlu hediye etmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz havlu vermek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu atmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir