AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli havlu görmek

Kahve falında renkli havlu görmek

Kahve falında renkli havlu görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli havlu gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Kahve falında mor renkli havlu görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk havlu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli havlu görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli havlu görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk havlu görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında renkli havlular görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında mavi havlu almak çok büyük bir baskı altına gireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz havlu almak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir