AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden havlu almak

Kahve falında ölüden havlu almak

Kahve falında ölüden havlu almak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, donatacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, ailenin büyüyeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden havlu almak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Kahve falında ölüden havlu almak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye havlu vermek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz havluya sarılmak zaferlere doymayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havlu aramak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında havlu hediye edilmesi görmek şansının kendinden yana olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Kahve falında dantelli havlu görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, başarıları ile tanınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil banyo havlusu görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden havlu almak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir