AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu aldığını görmek

Kahve falında havlu aldığını görmek

Kahve falında havlu aldığını görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, küslerin ve kırgınların barışacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havlu aldığını gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında havlu aldığını görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında havlu satın aldığını görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kağıt havlu görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu havlu görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu almak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında çeyizlik havlu görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında havlu vermek sosyal hayatında da mutlu olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında havlu atmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, dünyasının bir anda değişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir