AnaSayfa / Genel / Kahve falında havluya sarılmak

Kahve falında havluya sarılmak

Kahve falında havluya sarılmak güzel günler için çalışılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havluya sarılmak gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında havluya sarıldığını görmek kara kara düşüneceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini havluya sarılı görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında havluya sarılmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi havluya sarılmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banyo havlusuna sarılı görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına işaret eder.

Kahve falında kendini beyaz havluya sarılı görmek en gösterişli arabalara bineceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında sarı havlu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz havluya sarılmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir