AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde havlu görmek

Kahve falında üzerinde havlu görmek

Kahve falında üzerinde havlu görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, zorluklarının biteceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerinde havlu gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Kahve falında ölüye havlu vermek talihin yüze güleceğine, canının ve malının garantide olacağına alamet eder.

Kahve falında pembe havlu görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında beyaz havlu satın almak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında havlu takımı görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz banyo havlusu görmek zorlukları teker teker aşacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni havlu görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında havlu örmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin havlu verdiğini görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir