AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu sermek

Kahve falında havlu sermek

Kahve falında havlu sermek aydınlanacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu sermek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında havlu sermek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında eve yeşil halı sermek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, rahat nefes almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında eve halı sermek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalettir.

Kahve falında balkona çamaşır sermek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski halı sermek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve toprak sermek gelirinin azalacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işaret eder.

Kahve falında kızının çeyizini sermek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir