AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu değiştirmek

Kahve falında havlu değiştirmek

Kahve falında havlu değiştirmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, neşesinin yerine geleceğine, iş öğreneceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, bazı sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında havlu değiştirmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Kahve falında havlu değiştirmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Kahve falında yeni beyaz havlu görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kişinin her daim iyi anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havlu sermek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan havlu almak yeni bir ilişkiye başlayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında havlu atmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni havlu almak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çok havlu görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu danteli görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir