AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu danteli görmek

Kahve falında havlu danteli görmek

Kahve falında havlu danteli görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havlu danteli gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında dantel havlu görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet eder.

Kahve falında dantelli havlu görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında havlu danteli görmek kötü duygularından arınacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dantel ördüğünü görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında renkli dantel görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında dantelli çorap görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantel kıyafet görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir