AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni havlu almak

Kahve falında yeni havlu almak

Kahve falında yeni havlu almak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendisine kızacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni havlu almak gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında yeni beyaz havlu görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni havlu görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni havlu almak aile içinde saadetinin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına tabir olunur.

Kahve falında baş havlusu görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında havluyla görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında küçük havlu görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek havlusu görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya işaret eder.

Kahve falında mavi havlu görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kırılan kalbin onarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir