AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok havlu görmek

Kahve falında çok havlu görmek

Kahve falında çok havlu görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, ettiği zararları telafi edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında çok havlu gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Kahve falında ölmüş birine havlu vermek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında deniz havlusu görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi havlu görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak havlu görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, zarar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında el havlusu görmek umutların yıkılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında havlu sarılmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havlu bulamamak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havlu atmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir