AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu atmak

Kahve falında havlu atmak

Kahve falında havlu atmak insanlara yardım edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında havlu atmak gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında havlu atmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına inanılır.

Kahve falında havluya sarıldığını görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havlu bulmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında mor havlu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet eder.

Kahve falında havlu değiştirmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk havlu görmek zorluklarının son bulacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi havlu almak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında havlu kağıt görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir