AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanguru gibi zıplamak

Kahve falında kanguru gibi zıplamak

Kahve falında kanguru gibi zıplamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kanguru gibi zıplamak gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında kanguru gibi zıplamak büyük borçlar alınacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kangurunun kovaladığını görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zıplayan kanguru görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kanguru görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kanguru sürüsü görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kanguru öldürmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında kanguru yavrusu görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanguru eti görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir