AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarı zıplamak

Kahve falında yukarı zıplamak

Kahve falında yukarı zıplamak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kendisine ev alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret eder.

Kahve falında yukarı zıplamak gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Kahve falında yukarı zıplamak sevdikleri ile birlikte olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına alamet eder.

Kahve falında çok yukarı zıplamak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında göğe zıplamak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, onları koruyup kollayacağına delalettir.

Kahve falında uçarak zıplamak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında uçmak zıplamak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevinçten zıplamak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun zıplamak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir