AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada zıplamak

Kahve falında havada zıplamak

Kahve falında havada zıplamak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yenileneceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, yeni işlere girileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında havada zıplamak gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Kahve falında havada zıplamak çok güzel adımlar atılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havaya zıplamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çamurda zıplamak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yükseğe zıplamak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına alamet eder.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında hoplamak zıplamak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden bir yere zıplamak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir