AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya ateş açmak

Kahve falında havaya ateş açmak

Kahve falında havaya ateş açmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında havaya ateş açmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında havaya ateş açmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada ateş görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulur.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek beğenilen işlere imza atacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işarettir.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek sonunda maddi zarara gireceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında havaya ateş etmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir