AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylekle konuşmak

Kahve falında leylekle konuşmak

Kahve falında leylekle konuşmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leylekle konuşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında leylekle konuşmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda leylek görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında leylek tutmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde leylek görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leylek pisliği görmek eline geçen paraları tutamayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leylek uçarken görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında leyleğin öldüğünü görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir