AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada koşmak

Kahve falında havada koşmak

Kahve falında havada koşmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında havada koşmak gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında havada koşmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada yüzmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havada yıldız görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada ev görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada hortum oluştuğunu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini havada görmek hırsızlık yapacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir