AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu havada koşmak

Kahve falında yağmurlu havada koşmak

Kahve falında yağmurlu havada koşmak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yetkili bir göreve atanacağına işaret eder.

Kahve falında havada koşmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada yürüdüğünü görmek vaaz ve nasihate, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında havayı yağmurlu görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek sorunlarını teker teker aşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında yağmurlu havada yolculuk yapmak zorlukların artacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir